Psikoloji Danışmanlığı

Kurumumuzda aile ve öğrencilerimize verilen psikolojik danışmanlık hizmetimizdir.

Ebevenler, çocuklarının gelişim süreçlerinde bir takım sorunlarla karşılaşabilirler. Öğrenci velilerimizin; yaşadıkları bu sorunlara alternatif çözüm yolları üretebilmelerini sağlamak, yaşadıkları kaygı durumlarına gerçekçi bakış açıları geliştirebilmek, açık ve anlaşılır bir iletişim kurarak yaşamlarını daha kaliteli sürdürmelerini sağlamak, kendilerini doğru ifade etmelerini sağlamak, karşılarındaki insanları doğru anlamalarına yardımcı olmak vb. gibi problemlerinde, psikologlarımızdan randevu talep edip görüşme yapabilirler.
Aynı şekilde, BEP kurulumuzun uygun gördüğü öğrencilerimizle de psikologlarımız seanslara girmektedir.